Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

113-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Десетата Планетарна Луна на Проявлението от Годината на Червената Космическа Луна

От гледна точка на по-висшите измерения, всички връзки и пресметнати възможности представляват действие в едно огромно уравнение, за което всичко е окончателно изравнено. Така че, не губете вярата в сърцето си или перспективата. Няма случайни неща и нищо не е случайно.
- Хосе Аргуелес / Валум Вотан

Добре дошли в Планетарната Луна на Проявлението, десетата луна на Планетарния Вълнов Модул на Служенето.

Законът за Времето продължава да задава въпроси: Ами ако цялостната глобална цивилизация се гради върху теория и структура на реалността, която е основана на възприемане на грешката от тъмните сенки и ограничената рамка?

Законът за Времето ни учи: Ако искате да постигнете ноосферно съзнание, вие не можете да избегнете съзнателното преустройство на разума. 

Еволюционната промяна в съзнанието е космическо събитие, което може да бъде преживяно само от разум, който познава себе си. Това изисква някаква форма на дисциплина. Без дисциплина или усилие по нов начин никога няма да можете да оставите удобните, познати ментални структури, които наричате „себе си".

Световните илюзии бързо се разкриват: разкриването на корупцията, тайната и повтарящите се престъпления срещу човечеството. Ще се появят още повече привиден хаос и объркване, тъй като това, което е било скрито дълбоко в човешкото (и нечовешкото) сърце, излиза на повърхността.

Пълното разкриване във всички области на планетарния живот е предпоставка за успешното завършване на биосферно-ноосферния преход.

Законът на Времето ни е дал много инструменти и учения, за да повишим честотата си и да ускорим този преход. Целта на Закона за Времето е, да ни отведе от космическото неосъзнаване към космическото съзнание. Това ни напомня, че въображаемата вселена е също толкова реална, колкото и физическата вселена. Без въображаемия свят този физически свят нямаше да има никакъв смисъл.

Тотемното животно на Планетарната Луна е Кучето, което означава безусловна любов и лоялност ( преданост). Кучето е познато като архетип на Състрадателния. Състраданието е способността да се разбират и съчувстват емоционалните състояния на другите. Състрадателното сърце е без граници. Само онези, които имат състрадателно сърце, съчетано с ясен разум, могат да изпитат истинското значение на възкресението във времето.

В космологията на Пулсарите, с десетата позиция или тон, съответстваща на десетата луна, завършва лунния едноизмерен атомно-молекулен Пулсар на Живота (2, 6 и 10 Тон), който започна във Втората Лунна Луна на Предизвикателството.

Добре дошли в Планетарната Луна на Проявлението

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Десета Планетарна Луна с Тотем Куче – Годината на Жълтото Кристално Семе

Дали, Ден 1, Kин 161, Червен Обертонов Дракон (4 Април 2019 г.)
Добре дошли в Планетарната Луна! Tази Луна има пет Дни, Галактически Активационни Порталa. Синхронно и през изминалата година в Планетарната Луна имаше общо пет Дни на ГАП!
Обобщени текущи цикли:
- Година (365-дневен цикъл): Година на Червената Космическа Луна.
- Завъртане (260-дневен цикъл): 44-ти Спин от началото на Дриймспел-броенето на 13-те Луни (1987 г.).
- Сезон (65-дневен цикъл): Жълт Слънчев Сезон на Просветлението: Жълт Галактически Спектър.
- Замък (52-дневен цикъл): Жълт Южен Замък на Дарението: Двор на Интелекта.
- Луна (28-дневен цикъл): Планетарна Луна на Проявлението - "Как да усъвършенствам това, което правя"?
- Вълнов Модул (13-дневен цикъл): Вълнов Модул на Червената Земя, на Навигацията

Гама, Ден 10, Kин 170, Бяло Магнитно Куче (13 Април 2019 г.)
Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Бялото Куче, 14 ВМ на Сърцето от Цолкин и белият / рафиниращ ВМ от 52-дневния Жълт Южен Замък на Дарението: Двор на Интелекта: племето на Кучето усъвършенства дарението чрез силата на сърцето. Да си спомним Истината за слънчевия Меркурий... Този ВМ ще завърши на Кин 182, Бял Космически Вятър ( 22 Ден на тази Луна / 25 Април 2019 г.).Сели, Ден 16, Kин 176, Жълт Резонантен Воин (19 Април 2019 г.)
Ден на енергийната станция на Воина: Днес е един от петте Дни ~ Галактически Активационни Портали, 4 Ясен Знак на Пакал Вотан и Пълнолуние.

Сели, Ден 23, Kин 183, Синя Магнитна Нощ (26 Април 2019 г.)
Днес  започва 13-дневният Вълнов Модул на Синята Нощ, 15 ВМ на Изобилието от Цолкин и синия /трансформиращ ВМ от 52-дневния Жълт Южен Замък на Дарението – Двор на Интелекта: SПлемето на Нощта  трансформира дарението чрез силата на изобилието. Да си спомним Истината за Галактико- Кармичния- Сатурн... Tози ВМ завършва на  Кин 195, Син Космически Орел (Сели, Ден 7 oт Спектрална Луна / 8 Май 2019 г.).Силио, Ден 28, Kин 188, Жълта Ритмична Звезда (1 Май 2019 г.)
Днес е световната Дъгова Медитация за Вселенски Мир!

Кодове на Хептадните Пътеки за Планетарна Луна на Проявлението

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21 - Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Планетарната Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептада 37: Изкуството Стабилизира Медитацията.
(Планетарна Луна, Плазма Дали, Ден 1 – Плазма Силио, Ден 7 / 4 Април - 10 Април 2019 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептада 38: Медитацията Стабилизира Визията.
(Планетарна Луна, Плазма Дали, Ден 8 - Плазма Силио, Ден 14 / 11 Април - 17 Април 2019 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептада 39: Пречистването Стабилизира Просветлението.
(Планетарна Луна, Плазма Дали, Ден 15 - Плазма Силио, Ден 21 /18 Април - 24 Април 2019 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептада 40: Просветлението Стабилизира Безвремието.
(Планетарна Луна, Плазма Дали, Ден 22 - Плазма Силио, Ден 28 /25 Април - 1 Май 2019 г.)

Вижте повече за Хептадните Пътеки в Хунаб Ку 21

Клетка KEMIO - Вторична Светлинна Сила, ГК Плутон(А) - СПМалдек
В Супер - Галактическата Структура на Хунаб Ку 21, четирите хептади на Планетарната Луна - взети като цяло - са място във времето, където пребивават "двата електро-етерни стабилизатора". (Спомнете си, че в предишната 9 Слънчева Луна това място се заемаше от двата електро-етерни меридиани). Интересно е да се отбележи, че всички пътеки на тази 10 Планетарна Луна са хоризонтални "стабилизатори"... Планетата е на сцената в космическата еволюция, където става възможен не само един хоризонт, но също така се предоставя и необходимата планетарна стабилност за осъществяване на живота. В Планетарната Луна, в Хептадните Пътеки се появяват два пъти Жълтото Слънце и Бялото Огледало. Жълтото Слънце показва "просветлението" и "живота", а Бялото Огледало означава "ред" и "безкрайност". Към тях се присъединяват Жълтата Звезда (изкуство/красота/елегантност), Синия Орел (създаване/разум/видение), Червената Луна (пречистване/поток) и Белия Вълшебник (очарование/възприемчивост/безвремие). Почувствайте съвършенството на Планетарната Луна …

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.