КИН: 7
СИНЯ РЕЗОНАНТНА (7) РЪКА (7)
Луна 13 Ден 18
14 Юли 2024

КИНОВЕ

Членове: 0
Анонимни: 20
В момента: 20

Планетарни Кинове: 3697
Последно регистриран: melody2305

Начин на Доставка

Доставка на стоки от е-магазина на ПАН България

1. Доставка
Доставката се извършва, след потвърждаването от Вас на подадената поръчка от е-магазина.

Доставката на стоки на територията на Република България се извършва със куриерски фирми "Еконт" и "Спийди", съгласно тарифите посочени в сайтавете им и в съответствие с Общите условия за пазаруване. В неделя и официалните празници доставка не се извършва.

2. Срокове
Нормалният срок за доставка на повечето от продуктите е в рамките на 3 до 5 работни дни за територията на Република България. За определени продукти срокът на доставка е по голям, като това е изрично упоменато за всеки един от продуктите в е-магазина в съответното поле срок на доставка към даденият продукт.

При заявено желание от Ваша страна - куриерската услуга може да се извърши и експресно /Услугата е валидна за всяко населено място на територията на Република България.
Срок на доставка - 1 работен ден, след обработването на поръчката./

3. Предаване на пратката
Пратките се предават лично на получателя срещу подпис.

Пратките могат да бъдат адресирани както до адреса на получателя така и до адрес на офис на куриерската фирма.

Стоката се предава на Потребителя или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента. При предаване на стоката Потребителят или третото лице подписват придружаващите я документи. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, е-магазина се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока.

Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по новата доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

При получаване на доставката, проверете съдържанието на пакета за съответствия на изпратената стока с подадената заявка. При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.