Публикации / КОСМОЛОГИЯ

Вектора на равновесието

Размер на шрифта: a a a

От едно определено време си мисля да насложа всичките тези почти еднакви елементи и да открия прилики и разлики. Какво бе моето най-голямо учудване.

01 Вектора на равновесие - 64 единици в 2д поглед, ако го разгледаме като 3д структора то той представлява куб със страни 4/4/4 единици. Тука искам да Ви наблегна да погледнете пресечните точки в 2д изгледа които се явяват като един централен канал от 7 точки и по три огледални от двете му страни съответно с по 6,5 и 4 пресечни точки.
Това изобразяване на вектора на равновесие е първично, тъй като той е доста сложна фигура и е на принципа на фракталността (други изображения на вектора на равновесие).
Основното нещо за Вектора на равновесието е, че той се съдържа в Торуса, а Торуса сам по себе си е най кардиналното нещо в нашата вселена. Него го има около абсолютно всичко, от атома до вселените. Той е основа и на много други неща, като свободна енергия, генетична информация и тн тн.

02 Цветето на живота - произтича от вектора на равновесието но в 2д поглед не е ясно броя на единиците в него. В 3д поглед има по ясна представа но при различните представяния единиците варират. Тука искам да ви наблегна да забележите пресечните точки в 2д изгледа които се явяват 1 централен канал от 5 точки и по 2 огледални от двете му страни съответно с по 4 и 3 пресечни точки и по един огледален при това непълен 3 канал
Още много неща могат да се кажат за Цветето на живота (по-вече изображения на Цветето на живота)

03 Вектора на равновесие с Цветето на живота съпоставка на 2д изгледа им. Ясно се вижда разликата и НЕПЪЛНИТЕ единици от Цветето на живота

04 Дървото на живота на Кабала (Кабалистичното дърво) - в повечето случай е представено с 10 пресечни точки на потоците, в отделни случай се показва с 11 точки. Ясно се виждат и посоките на потоците свързващи определините точки.
Кабалистичното дърво на живота като основа на науката Кабала, а това са по-вече изображения на Кабалистичното дърво

05 Цветето на Живота и Дървото на живота на Кабала (Кабалистичното дърво) съпоставка на 2д изгледите им. Ясно личи обхвата на точките от дървото спрямо точките на Цветето на живота. Централният канал обхваща 1,2,3 и 5 точка. Крайните два канала обхващат 2,3 и 4 точка от найблизката колона на пресечни точки на Цветето на живота. Предполагам забелязвате пропуска на няколкото точки при това за мен несинхронно

06 Вектора на равновесие с Дървото на живота на Кабала (Кабалистичното дърво) съпоставка на 2д изгледите им. Ясно личи обхвата на точките от обхващащи централният канал, като там точките са 2,3,4 и 6. Вижда се пропуска на 1, 5 и 7 точка. Следващите два канала от Кабалистичното дърво обхващат 3,4 и 5 точка съответно на втория канал на Вектора на равновесие

07 4д звездната карта на маите - Навсякъде е представяна по един и същи начин и до момента няма изменение или предстаяне с друг вид визуализация. Съставена е от 13 пресечни точки със съответните потоци между тях.
Можем доста да говорим за значението на тази карта. Ето част от това:
Лъча на Галактическа синхронизация
Кодовете за синхронизация и новия лъч
Холограма на Галактическия Кристал 

08 Вектора на равновесие с 4д звездната карта на маите съпоставка на 2д изгледите им. Ясно личи обхвата на точките целият централен кала с 7 точки и прескачайки първите огледални тангетира на вторите огледални, които от своя страна се явяват център на 3 странични огледални канала. Второто тангетиране се вижда ясно че обвхваща 1,3 и 5 точка, прескачайки по една. За мен пълно под синхрон.

Ще се радвам да споделите и Ваши наблюдения върху показаните картинки. Погледа през друга перспектива и призма винаги допълва и обогатява нещата.

Ин Лакеш Ала Кин 

МНЕНИЯ

Ivanmoje каза на 14.03.2013 г. 01:29 ч.

На фигора 2 3 и 5 виждам трептения или мигане някои друг забелязва ли ги?

sve_87_pz каза на 14.03.2013 г. 02:52 ч.

не случайно съвпадат.много добре чик чане.много интересно виждане

mud4eto каза на 16.03.2013 г. 09:49 ч.

Very well !

redmoon каза на 18.03.2013 г. 11:39 ч.

mnogo dobre blagodarq :)

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.